• Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2019 Atelier Tinika

Atelier Tinika - ontstaan uit passie en liefde voor tekenen, schoonheid en creativiteit

Atelier Tinika is een jong atelier, gespecialiseerd in mode - en lifestyle illustraties, (muur)schilderijen en grafische vormgeving. Als eigenaar werk ik - Tinneke De Block - graag aan verschillende creatieve projecten met de visie om dingen mooi(er) te maken. Een mooie visuele identiteit gaat dan ook samen met succes. 

Ik heb van jongs af aan een passie voor tekenen, waarbij de vrouw centraal staat als inspiratiebron.

Na mijn opleiding grafische vormgeving ben ik fulltime beginnen werken als graficus. Inmiddels heb ik 9 jaar werkervaring met zeer gevarieerde opdrachten, zoals branding, webdesign, magazines, marketing materiaal, POS, logo, etc...

 

De passie voor tekenen en schilderen bleef echter groot. In 2015 besloot ik om ook illustratieve diensten aan te bieden via mijn blog. Daaruit groeide mijn droom voor een eigen stationery lijn.

Inmiddels zijn mijn artikelen te koop in enkele shops te Antwerpen en de online shop Belgunique. De groei naar interesse in meer lokale ontwerpers heeft mij overtuigd om de Belgische en Nederlandse markt aan te spreken, zodat ik ook dichter of persoonlijker bij mijn klant kan staan.

 

Naast opdrachten voor particulieren, heb ik illustraties en schilderijen gemaakt voor verschillende merken zoals Babylonia, Zabiluz en Helder Antwerp.

>> Bekijk mijn portfolio

>> Neem contact op

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle