top of page

Composities, vormen en keramiek

Dit verhaal start met die tederheid van keramiek. Ik voelde me geïnspireerd door de vormen en structuren van ambachtelijke vazen en potten. Meestal schilder ik vrouwelijke figuren, maar met dit thema probeer ik een nieuwe richting uit.


Het proces zal gaan over hoe het qua compositie in beeld brengen, samen met de structuur van de verf en penselen en hoe het gevoelsmatig allemaal vorm zal krijgen. Elk beeld in natuurlijke, aardse tinten,... Het kriebelt om eraan te beginnen. Ik ben heel benieuwd wat het resultaat zal zijn :)


SCHETS


0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


alierselfie.jpg

Hoi!

Mijn naam is Tinneke De Block,
oftewel Tinika. Deze blog is een middel om mijn werk, samenwerkingen, studies & processen, moodboards, persoonlijke posts, interieur, mode (geschiedenis) en heel veel creatieve inspiratie te delen!

  • Instagram
  • Pinterest
1920s fashion history - Tinika illustrations

Mode geschiedenis geïllustreerd

VAN DE MIDDELEEUWEN TOT NU

rosecard.jpg
flourish05.jpg

BEZOEK MIJN WEBSHOP

Originele schilderijen,
art prints en stationery

newsletter
bottom of page