top of page

Preview van mijn nieuwe collectieMinimalistische vrouwelijke figuren op papier

Momenteel werk ik aan mijn nieuwe collectie 'Summer Stripes'. Ik voelde me geïnspireerd door vrouwelijke figuren en strepen. Mijn idee was om het minimaal te houden door het gebruik van losse lijnen in zwarte ecoline inkt en neutrale kleurvlakken in acrylverf. Er zijn al 8 stuks uitgewerkt op handgeschept papier (55x77cm), maar de collectie is nog niet compleet. Als het klaar is maak ik hiervan art prints (A5, A4, A3, A2) die beschikbaar zullen zijn in mijn webshop. Dus blijf op de hoogte! :)


Hier is al een preview van mijn eerste schilderijen.

Eerst zocht ik naar vrouwelijke poses waarvan ik dan een moodboard had gemaakt.
Hier is een impressie van mijn eerste originals.


Ik hoop dat jullie het leuk vinden.


liefs,

Tinneke

0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

コメント


alierselfie.jpg

Hoi!

Mijn naam is Tinneke De Block,
oftewel Tinika. Deze blog is een middel om mijn werk, samenwerkingen, studies & processen, moodboards, persoonlijke posts, interieur, mode (geschiedenis) en heel veel creatieve inspiratie te delen!

  • Instagram
  • Pinterest
1920s fashion history - Tinika illustrations

Mode geschiedenis geïllustreerd

VAN DE MIDDELEEUWEN TOT NU

rosecard.jpg
flourish05.jpg

BEZOEK MIJN WEBSHOP

Originele schilderijen,
art prints en stationery

newsletter
bottom of page